Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Elina Seurahuoneen ohjaksiin

Elina Pentikäinen Seurahuone

Kuva: Vesa Kess.

Helmikuun alusta alkaen Oulunkylän Seurahuoneen johtajana toimii sosionomi Elina  Pentikäinen, 34. Elina siirtyy tehtävään toisesta Helsingin kaupungin asukastalosta, Punavuoressa sijaitsevasta Betaniasta.

Elina Pentikäinen Seurahuone

Kuva: Vesa Kess.

-Odotan innolla, että pääsen tutustumaan sekä taloon, että alueen ihmisiin! Tavoitteenani on, että perinteikäs Seurahuone säilyttää ja vahvistaa rooliansa kaikkien oulunkyläläisten yhteisenä olohuoneena, Elina kertoo.

Seurahuoneella jatkuu viime vuonna paikkansa vakiinnuttaneet, kaikille avoimet toiminnat kässäpajasta levyraatiin. Helmikuussa asukastalossa juhlitaan Ystävänpäivää, ohjatut korttipajat 6.2. ja 13.2. keskittyvät Ystävänpäiväkorttien askarteluun, ja itse Ystävänpäivänä 14.2. kannattaa viedä ystävä Seurahuoneelle lounaalle, koska lounaita saa silloin kaksi yhden hinnalla!

Asukastalon viikko-ohjelma, vaihtuva lounaslista sekä tiedot tulevista tapahtumista löytyvät helpoiten ’Asukastalo Oulunkylän Seurahuone’ –Facebook-sivuilta.

Teksti ja kuva: Vesa Kess

Share

Leave a Reply