Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Maunula, Uutiset

Jääjuhla käynnistää kevään asukastapahtumat

Kevään aloittava asukastapahtuma Jääjuhla järjestetään sunnuntaina 5.3.2017 klo 13-15 Maunulan ala-asteen pihalla ja ruokalassa. Lapsille on ohjelmassa poniratsastusta, koiravaljakkoajelua ja ongintaa sekä Maunulan naisvoimistelijoiden temppurata. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla kuumia makkaroita, mehua ja hernekeittoa sekä leivonnaisia ja kahvila.

Jääjuhla kokoaa maunulalaiset järjestöt esittelemään toimintaansa. Lisäksi paikalla on kaupunkisuunnitteluviraston arkkitehtejä kertomassa Maunulan suunnittelusta ja kehittämisestä.

Jääjuhla järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1960. Sen pääjärjestäjä on Maunulan Leijonat. Tapahtumassa kerätyt varat palautuvat takaisin Maunulaan avustuksina järjestöille ja kouluille annettuina stipendeinä.

Paikka: Maunulan ala-asteen piha ja ruokala, Maunulanmäki 5

Teksti: Tapani Kontiala, jääkenraali

 

 

Share

Leave a Reply