Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Politiikka, Uutiset

Mielipiteesi on tärkeä!

Mielipide Kuntavaalit 2017

Mikä on mielestäsi hyvää ja huonoa omalla kotiseudullasi? Mitä haluaisit muuttaa? Mitä ehdottomasti säilyttää? Mitä toivot uusien kunnanvaltuuston jäsenten tekevän Oulunkylän, Käpylän, Pakiloiden, Maunulan, Metsälän, Paloheinän, Torpparinmäen, Veräjälaakson, Veräjämäen ja Koskelan hyväksi?

Kirjoita Oulunkyläiseen lyhyt mielipidekirjoitus, jossa kerrot näkemyksesi. Seuraava painettu numeromme ilmestyy 1.4. ja on vaaliteemainen. Haastattelemme siihen kuntavaaliehdokkaita. Ehdokkaat pääsevät kertomaan näkemyksiään asioista, joita he haluavat ajaa valtuustossa. Kerro sinä heille, mitä haluaisit heidän tekevän!

Lähetä kirjoituksesi päätoimittajalle swilander@hotmail.com viimeistään 10.3.

Haluatko mukaan ehdokashaastatteluihin? Ota välittömästi yhteyttä päätoimittajaan!

Teksti: Susan Wilander

Share

Leave a Reply