Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Käpylä, Urheilu & liikunta, Uutiset

Kansainvälinen jalkapalloturnaus 22.-23.4.

Käpä Mikko Piispa

Kuva: Mikko Piispa

Oulunkylän urheilupuiston suunnalla ulkoileville on tarjolla mielenkiintoista seurattavaa viikonloppuna 22.-23.4. Käpylän pallon vuonna 2005 syntyneiden poikien edustusjoukkue järjestää kilpaturnauksen, johon osallistuu kuusitoista joukkuetta Suomesta ja ulkomailta.

Järjestävä joukkue KäPa United 05 matkustaa keväällä Barcelonaan ja Ranskan Le Mansiin kovatasoisiin turnauksiin, joihin osallistuu maailman huippujoukkueita, mm. FC Barcelona, Real Madrid ja Paris Saint-Germain. Joukkuetta harjoittaa useilla valtakunnallisilla valmentajapalkinnoilla palkittu talenttivalmentaja Abdi Mohamed.

KäPa United 05 on harjoitellut koko talven Oulunkylän urheilupuistossa. Kesäkauden avaavassa jännittävässä turnauksessa nähdään, miten lumisissa olosuhteissa karaistuneet pojat pärjäävät suomalaisille ja ulkomaisille kilpakumppaneilleen.

Jännittävien pelien lisäksi katselijoille on tarjolla lämmintä lounasta, kahvia sekä tuoreita leivonnaisia ja arpoja, joista jokainen voittaa. Kaikki tuotto menee joukkueen hyväksi.

Tervetuloa mukaan kannustamaan! Alueelle on vapaa pääsy.

Teksti: Marke Europaeus

Kuvat: Mikko Piispa

Share

Leave a Reply