Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Pakilat, Uutiset

Pakilalaiset tyytyväisiä omaan asuinalueeseensa

Pakilan asukaskysely, kuva: ERja Vuorio.

Kaupunginosayhdistyksessä voi pitää huolta omasta kaupunginosastaan. Kuva: Erja Vuorio.

Pakila Seura toteutti huhtikuussa 2017 viiden vuoden tauon jälkeen asukaskyselyn. Kyselyyn saatiin ihailtavat 845 vastausta, joka tarkoittaa useamman kuin joka seitsemännen pakilalaisen täyttäneen kyselyn verkossa tai paperilla. Asukaskyselyssä näkyi, että pakilalaiset arvostavat alueen hyvää mainetta ja luonnonläheisyyttä. Vapaissa kommenteissa tulivat esille ne monipuoliset ajatukset, joilla aluettamme halutaan kehittää edelleen.

Asukaskyselyn tuloksista on luvassa lisää tietoa syksyllä, kun tuloksia ehditään verrata vuonna 2012 toteutettuun kyselyyn. Tulevaisuudessa Pakila Seura aikoo kannustaa varsinkin lapsiperheitä vastaamaan enemmän asukaskyselyyn.

Teksti: Peppi Tervo-Hiltula

Share

Leave a Reply