Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

Musiikkia ja bänditoimintaa Seurahuoneella

Seurahuoneen jamit

Seurahuoneen treenikämppä odottaa jammailijoita. Kuva: Elina Pentikäinen.

Oulunkylän Seurahuoneen Bändimeining kokoaa soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneita ihmisiä jammailemaan Seurahuoneen treenikämpälle yhdessä bändiohjaajien kanssa. Jonkunlainen soitto- tai laulutaito on suotavaa, mutta mikään virtuoosi ei tarvitse olla.

Koska treenikselle mahtuu rajallinen määrä ihmisiä kerrallaan, pyydämme bändimeiningistä kiinnostuneita ilmoittautumaan etukäteen numeroon 09 310 46815 tai sähköpostitse oulunkylan.seurahuone@hel.fi. Osallistuminen on maksutonta ja meillä on kaikki tarvittavat soittimet –toki saat tuoda omankin soittimen mukanasi.

Tällä hetkellä Bändimeining kokoontuu torstaisin klo 12, mutta tarvittaessa voidaan koota uusikin jammailuporukka sovitusti Seurahuoneen aukioloaikoina (ma-pe 9-16). Ota rohkeasti yhteyttä tai tule vaikka käymään. Pidämme myös perjantaisin klo 14 Levyraadin, johon kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan ja arvostelemaan musiikkia bändiohjaajiemme johdolla. Tervetuloa!

Teksti ja kuva: Elina Pentikäinen

Oulunkylän Seurahuone on Helsingin kaupungin asukastalo, jossa voi kahvitella (10-15), käyttää Internetiä, viettää aikaa ja tehdä käsitöitä arkisin klo 9-16. Toimintamme on suunnattu kaikille ja kaikenikäisille –tarkoituksenamme on olla oulunkyläläisten (ja miksei muidenkin) yhteinen olohuone, johon kaikki ovat tervetulleita. Osoite on Larin Kyöstin tie 7. Sähköpostin ja bändipuhelimen lisäksi meidät saa kiinni asiakaspalvelunumerosta 09 310 40912 sekä Facebookista (Asukastalo Oulunkylän Seurahuone). Lisätietoja toiminnastamme Internetissä hel.fi/ Asukastalo Oulunkylän Seurahuone.

Share