Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Oulunkylän englanninkielinen päiväkoti etsii toimitilaa!

oulunkylän englanninkielinen päiväkoti

Oulunkylän Englanninkielinen päiväkoti etsii uusia toimitiloja. Löytyisikö sinulta sopivat? Kuva: Raisa Still.

Siltavoudintiellä jo yli 20 vuotta toiminut englanninkielinen päiväkoti etsii toista toimitilaa, johon laajentaa päiväkotitoimintaa. Voittoa tavoittelematonta päiväkotia ylläpitää vanhempainyhdistys. Tällä hetkellä päivähoitoa ei voida tarjota alle 3-vuotiaille, sillä tilat ovat varsin pienet.

Haluaisimme erityisesti laajentaa toimintaa niin, että voisimme tarjota päivähoitoa myös alle 3-vuotiaille sekä useammalle hoitoa tarvitsevalle lapselle. Tällä hetkellä jonossa on paljon enemmän hakemuksia, kuin mitä meillä on hoitopaikkoja tarjolla.

Olemme etsineet toista toimitilaa jo useamman vuoden ajan, mutta vaikka Helsingissä on useita pitkään tyhjänä seisseitä liiketiloja, on päiväkodiksi soveltuvaa tilaa ollut vaikea löytää.

Nyt toivoisimme, että tätä kautta voisimme mahdollisesti löytää sopivan tilan, jota ei ehkä vielä mainosteta missään! Tilassa tulisi olla neliöitä n. 150-250m2, koneellinen ilmastointi, vähintään 3 wc:tä ja keittiö (jakeluun, ei valmistukseen). Lisäksi olisi tärkeää, että tila olisi siisti, valoisa, lähellä nykyistä toimipistettä ja mahdollisuus ulkoilla pihalla tai lähipuistossa. Päiväkodin on mahdollista tehdä pientä remonttia tilaan.

Yhdistyksestä saa vakavaraisen, luotettavan ja pitkäaikaisen vuokralaisen. Toiminta tiloissa rajoittuu arkipäiviin, eli esimerkiksi meluhaittoja ei ole muille asukkaille iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos tiedät vapaana olevista tai pian vapautuvista tiloista, olemme kiinnostuneet myös yhteiskäytön mahdollisuudesta toisen toimijan kanssa.

Raisa Still
päiväkodin johtaja
Puh: 044-036 9069
raisa.still@kindergarten.fi

Share