Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Käpylä, Oulunkylä, Uutiset

Leijonat järjestivät Auta lasta – Auta perhettä keräyksen

Nuori lahjoittaja. Kuva Jukka Kärkkäinen

Nuori lahjoittaja. Kuva: Jukka Kärkkäinen.

Joulukuun 8 – 9 päivänä paikalliset Lions Clubit Metsälästä, Käpylästä ja Oulunkylästä järjestivät Lions Club Metsälän johdolla perinteisen Auta lasta – Auta perhettä keräyksen MustaPekassa.

Ajatuksena on, että kauppaan menevät ihmiset ostavat jonkun arkisen tarvikkeen muiden ostostensa yhteydessä ja lahjoittavat sen kassojen jälkeen keräykseen. Kahden päivän aikana keräyskärryihin kertyi laaja valikoima erilaisia tuotteita. Kauraryynejä, myslejä, mehuja, suklaata, piparkakkuja, hammasharjoja, hammastahnoja, saippuoita, pyykinpesuaineita, lasten vaippoja, joukko pehmoleluja jne.

Yhteensä tavaraa kertyi 4600 euron arvosta. Tämän lisäksi MustaPekan kauppias Jouni Ekholm lahjoitti ostetuista tarvikkeista jääneen kaupan katteen.

Lions Clubit Metsälä, Käpylä ja Oulunkylä kiittävät lahjoittajia. Kerätyt tarvikkeet, noin 10 ostoskärryllistä, lahjoitettiin Oulunkylän Ensikotiin.

Teksti: Raimo Anttila
Kuva: Jukka Kärkkäinen

Helsingin ensikotiyhdistys on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka auttaa tiivistä tukea tarvitsevia vauvaperheitä ja heidän läheisiään. Kriisi tai haasteellinen elämäntilanne voi heikentää vanhempien mahdollisuuksia vastata vauvan tarpeisiin. Kun vauvaperheen arki ja vuorovaikutus ovat vauvan näkökulmasta turvattomia, voi Helsingin ensikoti auttaa. Ensikoti tukee vanhemmuutta niin, että vauva saa tarvitsemansa huolenpidon, hoivan ja turvan.

Share