Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Huoneistokeskus muutti kauppakeskukseen

Huoneistokeskus

Iloiset kiinteistövälittäjät liikekeskuksen käytävällä. Nämä iloiset ilmeet kuuluvat vasemmalta lukien Päivi Ikoselle, Tarja Määttä-Heinoselle, Mia Korpialalle, Marjo Salmelaiselle, Maaret Aratielle
ja Merja Sandbergille.
Kuva: Mauno Hari.

Oulunkylän torin varrella pitkään toiminut kiinteistövälitysliike Huoneistokeskus muutti viime syksynä Oulunkylän torin laidasta kauppakeskukseen.
– Ajatus siirtää toimistomme kauppakeskuksen sisätiloihin ei alkuun houkutellut, mutta muutto on kuitenkin osoittautunut kannaltamme hyväksi, toteaa myyntijohtaja Tarja Määttä-Heinonen tyytyväisenä.

Alueen asuntokauppa on edelleen vilkastumassa ja toimeksiantojen myyntiajat ovat lyhentyneet. Suomen talouden elpyminen luo uskoa myös yksityisten ihmisten oman talouden kohentumiseen.
– Mitä ihmiset ajattelevat omasta taloudestaan ja sen kehityksestä, näkyy selvästi asuntokaupoissa. Jos taloudellinen kehitys jatkuu nyt positiivisena, niin tästä vuodesta tulee meille hyvä, iloitsee Tarja Määttä-Heinonen.

Uudet liikennejärjestelyt ja uudis- ja täydennysrakentaminen luovat lähivuosina Oulunkylästä houkuttelevan asuinalueen, jossa myös kiinteistövälitysliikkeillä on hyvät toimintaedellytykset. Suuret ikäluokat ovat siirtymässä vähitellen omakoti- ja rivitaloasunnoista kerrostaloihin. Heiltä vapautuvat tilavat asunnot siirtyvät nuoremmille perheille.

Tarja Määttä-Heinosen vastuualueeseen kuuluvat Oulunkylän ja Malmin konttorit. Ne työllistävät 11 henkeä. Heistä yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat suorittaneet lkv-tutkinnon.
– Olen luottavainen tulevaisuuteemme tällä liikepaikalla. Kiinteistövälitysala on mielenkiintoista ja asuntokauppa välttämätöntä, hän toteaa.

Teksti ja kuva: Mauno Hari

 

Share