Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Uutiset, Veräjämäki

Käkikello vaihtoi omistaja

Veräjämäessä parikymmentä vuotta toiminut pienryhmäkoti Käkikellon omistaja vaihtui vuodenvaihteessa aikaisemman johtajan Irmeli Virkin siirryttyä eläkkeelle. Uusi omistaja on Heidi Sulander, joka on toiminut kymmenen vuotta hoitokodin omistajana Riihimäellä ja Keravalla.

– Käkikellossa on hoitopaikkoja kahdeksalle henkilölle. Potilaat tulevat joko palveluseteleillä tai omalla kustannuksellaan.  Kyseessä on tehostettu palveluasuminen. Henkilökunta on aina paikalla ja lääkäri käy säännöllisesti. Käkikello on kodinomainen, hoitajat lähellä.  Läheisyys ja turvallisuus merkitsevät potilaalle paljon, toteaa Heidi Sulander.

– Olemme onnekkaita, kun voimme olla täällä, toteaa Kerttu, tyytyväinen asukas.

Käkikellon palveluista saa lisätietoja Heidi Sulanderilta, puh 040 455 3000, www. kakikello.fi

Teksti: Mauno Hari

Share