Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Maunula, Oulunkylä, Pakilat, Paloheinä, Urheilu & liikunta, Uutiset

Lapset ja nuoret liikkumaan!

Liikuntapalvelut järjestää lapsille ja nuorille paljon erilaista edullista ja maksutonta aktiviteettia kesällä Helsingissä. Liikuntaleirejä, tennistä, joogaa, hiphoppia, kesäpelejä ja vaikka mitä! Tarkemmat tiedot lajeista, paikoista ja ilmoittautumisista linkkien takaa.

EasySport tarjoaa edullista tai kokonaan maksutonta toimintaa alakoululaisille – yhteistyössä helsinkiläisten urheiluseurojen kanssa. Kesällä jollapurjehdusta, melontaa, tennistä, liikuntaleirejä, Beach Wolleyta, temppuilua ja akrobatiaa, golfia, sirkusta ja lentopallo. easysport.fi

FunAction-toiminta on maksutonta harrasteliikuntaa 13-17-vuotiaille nuorille. Tarjolla salibandya, kiipeilyä, hiphoppia, pihapelejä, kesäpelejä, streetdancea, yleisurheilua, koripalloa ja tennistä. funactionnuorille.fi

Nyt -liikunta on maksutonta, helppoa ja hauskaa liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille! Tarjolla salibandya, koripalloa, jalkapalloa, kiipeilyä, kalliokiipeilyä, ultimatea, porrastreeniä, kuntosalia, lentopalloa, joogaa, hiphoppia, juoksukoulua, kahvakuulaa, hupipelejä, kehonhuoltoa, kaukalofutista, bodyweightiä ja nyrkkeilyä. nytliikunta.fi

Uimakoulut toukokuussa ja kesällä, alkeista tekniikka 1:seen alkaen 5-vuotiaat. Lisätietoja Helsingin kaupungin nettisivuilta liikunta -> liikuntakurssit -> lapset ja nuoret -> uimakoulut.

 Lomakauden muu toiminta
Liikuntaleirit 6-13 -vuotiaille kesäkuussa Liikuntamyllyssä ja Pirkkolan liikuntapuiston uimahallissa. Melontakurssit Helsingin melontakeskuksessa ja tenniskurssit Herttoniemen, Latokartanon ja Oulunkylän liikuntapuistoissa.

Muista vielä nämä:

  • Uimaan rannoille ja maauimalaan
  • Tennistä pelaamaan
  • Kalansaalista hakemaan 

Lisätietoja kaupungin nettisivuilta!

Teksti: Helsingin kaupunki/Liikuntapalvelut

Share