Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Käpylä, Koskela, Maunula, Metsälä, Oulunkylä, Pakilat, Paloheinä, Patola, Uutiset, Veräjälaakso, Veräjämäki

Helsingin kaupungin karttapalvelu

Helsingin karttapalvelu

Oheisessa kartassa näkyvät katu- ja puistorakentamiskohteet tänä vuonna. Vasemmanpuoleisesta valikosta voi valita mitä hankkeita haluaa kartalle näkyviin. Kuva: ruutukaappaus Helsingin karttapalvelusta

Tietoa kaupungin suunnitelmista ja hankkeista kartalla sekä apua harrastuksiin ja vapaa-aikaan.

Oulunkyläinen uutisoi säännöllisesti alueella tapahtuvista kaavamuutoksista ja kaupunkiympäristöön liittyvistä kaupungin hankkeista. Toisinaan voi olla vaikeaa hahmottaa hankkeiden laajuutta tai mitä alueita ne koskevat pelkän katunimistön tai artikkelitekstin perusteella. Silloin kannattaa käyttää hyväksi kaupungin karttapalvelua.

Helsingin kaupungin nettisivuilta löytyy runsaasti tietoa kaupungin toiminnasta karttojen muodossa. Karttapalveluista voi selvittää mitä kaavoitus-, liikenne- tai puistojen hoitoon liittyviä hankkeita ja töitä on meneillään tai suunnitteilla alueella, joka itseä kiinnostaa. Kartoista voi myös etsiä kiinteistöjä ja rakennuksia tai katsoa ilmakuvia ja historiallisia karttoja kaupungistamme. Palvelukartalta löytää kaikki oman alueen kunnalliset palvelut osoite- ja yhteystietoineen.

Mistä kartat löytyvät?

Karttapalvelu löytyy Helsingin kaupungin sivuilta ylävalikosta ”Liikenne ja kartat”-> ”Kartat ja paikkatieto”. Helsingin internet-paikkatietopalvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja.

Karttapalveluista löytyvät myös vapaa-ajan harrastuksiin sopivat kartat:

 

Teksti: Susan Wilander

Share