Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Maunula, Uutiset

Subway Maunula vaihtoi omistajaa

subway

Subway sai uuden omistajan Maunulassa. Kuva: Subway Suomi

Kolme ja puoli vuotta Kontulassa Subway -yrittäjänä toiminut Noora Raivio on palaamassa lähemmäs kotimaisemia. Oulunkyläisen levikkialue on hänelle tuttua kahdentoista Käpylässä asutun vuoden ajalta. Nyt hän on aloittamassa Maunulan Subway:ssa.

Nooralla on monta rautaa tulessa, sillä yrityksen johtamisen lisäksi hän suorittaa parhaillaan Yrittäjän ammattitutkintoa. Hän kokee tutkinnosta olevan paljon hyötyä yrittäjälle ja suosittelee sitä lämpimästi yrittäjäksi ryhtyneille.

Nooran sydäntä lähellä on nuorten työllistäminen.
–Työllistämme mieluusti paikallisia nuoria ja otamme myös ilolla harjoitteluun ammatillisten oppilaitosten työssä oppijoita. Meille voi hakea työhön avoimella hakemuksella koska tahansa.  Olen itse käynyt työpaikkaohjaajan sekä arvioijan koulutukset ja pidän nuorten ohjaamista ja työelämään tutustuttamista tärkeänä osana tätä työtä, hän toteaa.

Subway -ketju viettää maailmanlaajuisesti 1.11. World Sandwich Day– päivää, jolloin hanajuoman ostava asiakas saa ostaa kaksi subia yhden hinnalla. Suomessa Subway -ravintolat lahjoittavat jokaisesta kampanjassa myydystä subista kymmenen senttiä Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle –ohjelmalle. Ohjelma tukee syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttamistyötä. Päivää vietetään nyt toista kertaa.

Noora Raivio toivoo yhteistyötä alueen seurojen ja yhteisöjen kanssa. Yhteistyöehdotuksissa häneen voi olla yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla (noora.raivio@subway.fi).

Teksti: Mauno Hari

Share