Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Eteerisiä lahjoja pukinkonttiin

Eteerinen

Eteerisen Marjo Pirttiaho ja Hanna Lukkarinen. Kuva: Eteerinen.

Tänä jouluna aion suosia paikallisia toimijoita ja ostaa joulun hemmottelulahjat heiltä.  Olemme perheessä jo useamman vuoden aikana pyrkineet välttämään tavarapaketteja – jokaisella on kaapit täynnä tarpeellisia ja ei ihan niin tarpeellisia kapineita.  Ja pehmeitä paketteja en enää edes osaisi valita aikuisille lapsilleni.

Kävelin päivänä muutamana Siltavoudintiellä lähellä ostaria ja huomasin pienen liikehuoneiston ikkunassa sanan ”Eteerinen”.  Täältä löydän ehkä jotain tyttärelle ja itsellenikin.  Sisällä tapasin kampaaja Hanna Lukkarisen, joka lupautui kertomaan tästä kesäkuussa 2018 Oulunkylään tulleesta yrityksestä.

Eteerinen on Hannan ja kosmetologi Marjo Pirttiahon yhteinen yritys.  He toimivat aiemmin työtovereina Tikkurilassa.  Yrityksen palvelut on löydetty hyvin ja he ovat saaneet uusia asiakkaita sen lisäksi että vanhatkin asiakkaat ovat seuranneet perässä.  Hanna on siis parturi-kampaaja, mutta myös koulutettu ekokampaaja, joka asiakkaan niin halutessa tekee värjäyksiä kasvipohjaisilla väreillä.  Hän hoitaa hiuspohjan ongelmia mm. kotimaisilla savella, merilevällä ja turpeella.  Hanna tekee värjäyksiä toki myös synteettisillä väreillä.

Marjo on hermoratahieroja, DI vyöhyketerapeutti ja kosmetologi.  Aromaterapiaa, ayurveda-hierontoja, kuumakivihierontaa – paljon mielenkiitoisia ja varmasti rauhoittavia hoitoja, joista valita.  Perinteisten kosmetologisten hoitojen lisäksi voit tilata häneltä vaikka vauvahieronnan tai astrologisen tulkinnan.

Eteerisessä on myynnissä luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaisia hiustuotteita Herttoniemessä toimivasta perheyrityksestä – todellista lähituotantoa.  Heiltä saa myös erilaisia lahjapakkauksia ja -kortteja.  Tunnelma kotoisassa tilassa on rauhallinen ja rentouttava.  Täällä saa vilkkaankin lapsen rauhoittumaan hiustenleikkuuseen.  Olisipa ihanaa tulla itse tänne ennen juhlia kammattavaksi ja meikattavaksi!

Eteerinen, Siltavoudintie 4

Teksti: Marja Markko

Kuva: Eteerinen

Share