Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Urheilu & liikunta, Uutiset

Gnistan: naisten edustusjoukkue takaisin Kolmoseen

Gnistan

Mikke Salonen, Gnistanin naisten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja. Kuva: Eelis Goebel.

Naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi lokakuussa nimitetty Mikke Salonen aloitti marraskuussa työt joukkueen parissa.

26-vuotias Mikke Salonen siirtyi Gnistaniin porvoolaisen FC Futuran organisaatiosta, jossa hän työskenteli viisi vuotta. Futurassa Salonen toimi vastuuvalmentaja P02– ja P04-joukkueissa, joista jälkimmäinen voitti Ykkösen sekä aluesarjan miehen johdolla.

Salonen saapui Gnistaniin hyvillä mielin sekä selkein tavoittein.

– Olen käynyt paljon keskusteluja urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccion kanssa ja minulle on jäänyt hyvä kuva seuran toiminnasta sekä tavoitteista. Pidän ajatuksesta, että Gnistan haluaa nostaa naisjalkapallon arvostusta ja panostaa siihen täysillä. Ensi kauden tavoite on nousta takaisin Kolmoseen sekä pyrkiä ammattimaisempaan toimintaan, kertoo Salonen.

Naisten edustusjoukkue pyrkii jatkossa pelaamaan suoraviivaista jalkapalloa.

-Ensi vuonna haluamme pelata nopeaa ja suoraviivaista jalkapalloa. Maalinteko tuotti viime kaudella joukkueelle ongelmia, joten tähän asiaan meidän tulee saada parannusta, jatkaa Salonen.

Naisten Nelosessa ensi kaudella pelaava joukkue palasi marraskuun alussa takaisin harjoituskentälle. Ryhmään etsitään pelaajia jokaiselle pelipaikalle, mutta erityisesti maalivahtiosastolle haetaan lisävahvistuksia.

Teksti ja kuva: Eelis Goebel

Share