Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Käpylä, Maunula, Oulunkylä, Urheilu & liikunta, Uutiset

Joululahjaksi liikunnan iloa

Pakilan voimistelijat

Kuva: Akifoto/Suomen Voimisteluliitto

Pakilan Voimistelijat on varmasti useimmille Oulunkyläisen lukijoille tuttu paikallinen urheiluseura. Toimintaa on Pohjois-Helsingissä Pakilan, Paloheinän, Torpparinmäen ja Oulunkylän alueilla niin voimistelun kuin erilaisten jumppienkin muodossa. Seurassa liikuntaa harrastaa lähes 1 500 lasta ja aikuista.

Pakilan Voimistelijoiden toimintaan on helppoa tulla mukaan, yhdellä ilmoittautumiselle pääsee mukaan koko lukukauden tai vuoden liikuntatunneille, jotka järjestetään enimmäkseen alueen kouluilla. Eri vaihtoehdoista löytyy varmasti sopiva liikuntamuoto, on tarkoituksena herättää liikuntaharrastus, kohottaa kuntoa, kilpavoimistella tai vain nauttia energisessä porukassa syntyvästä hyvästä olosta. Pakilan Voimistelijat on Suomen Voimisteluliiton jäsen. Aikuisliikunnalla on laadusta kertova Tähtiseura-tunnus.

Pakilan Voimistelijoiden valikoimassa on yli 30 aikuisten ryhmäliikuntatuntia viikossa. Läheistä voi ilahduttaa lahjoittamalla hänelle kevätkaudeksi kymmenen kerran jumppakortin.  PNV:n jumppatunteja on Pakilan alueella joka päivä, ja jumpat sopivat sekä naisille että miehille. Lisää tietoa, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyy osoitteesta www.pnv.fi. Kymppikortin ostamiseen saa tarvittaessa apua ottamalla yhteyttä seuran toimistoon www.pnv.fi.

Maunulan naisvoimistelijat järjestävät jumppia Maunulan alueella. Heidän liikuntatunneistaan saa tietoa osoitteesta: www.maunulannv.sporttisaitti.com. Käpylän Voimistelijoilla on liikuntatunteja Käpylän alueella:  https://kapylannv.sporttisaitti.com/.

Teksti: Susan Wilander

Kuva: Akifoto/Suomen Voimisteluliitto

Share