Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Mielihyvän lahjoja

Bella Verde

Toisenlainen joulupuu tunnelmaa luomaan. Kuva: Bella Verde

Käytyäni Eteerisessä piipahdin myös Bella Verdessä.  Halusin tietää mitä heillä olisi tulossa jouluksi perinteisten joulukukkien lisäksi.  Viime vuonna tilasin hyvälle ystävälleni yllätyslahjaksi matalan, valkoisen kukka-asetelman, joka sopisi hänen joulupöytänsä kattaukseen.  Siitä tuli upea!  Annoin ystävälleni kortin, jossa pyysin häntä vain käymään tiettynä päivänä Johannan ja Riikan luona Siltavoudintiellä.  Yllätys onnistui ja kukat ilahduttivat uuden vuoden puolelle.

Tämän vuoden joulukuusi voisikin olla Bella Verden joulupuu.  Se rakennetaan esim. havuista ja katajan oksista sekä koristellaan asiakkaan toiveiden mukaan.  Tai voihan sen koristella itsekin valoilla.  Joulupuuhun käytettävät havut eivät kuulemma varista neulasiaan, joten se saattaa säilyä hyvänä pitkälle kevääseen.  Bella Verden FB-sivuilta löytyy hyviä kuvia näistä joulupuista.

Bella Verde, Siltavoudintie 4

Teksti: Marja Markko

Kuva: Bella Verde

Share