Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

Rakenna Joulupuu

rakenna joulupuu

Haluatko tuoda jouluiloa Oulunkylän seurakunnan alueen vähävaraiselle lapsiperheelle tai itsenäistyvälle nuorelle? Alueellamme asuu perheitä, jotka esim. työttömyyden tai sairauden takia sinnittelevät pienillä tuloilla.

Avullasi voimme tukea näitä perheitä ja huolehtia siitä, että perheen lapset ja nuoret voivat taloudellisen tiukkuuden keskellä kuitenkin saada joululahjan. Adventtina 2.12. alkaa Rakenna Joulupuu – keräys, jonka kautta monen alueemme vähävaraisen perheen lasten ja nuorten lahjatoiveet saavat toteutua.

Voit osallistua toteuttamiseen hakemalla adventtimessun jälkeen Oulunkylän tai Käpylän kirkosta kuusesta lapsen/nuoren lahjatoiveen. Ostettuasi lahjan palautat sen Oulunkylän kirkolle 7.12. mennessä ja näin olet mukana antamisen ilon ja lähimmäisenrakkauden työssä. Otettuasi lahjatoiveen saat mukaasi vielä tarkemmat ohjeet. Lahjatoive on enintään 40 € arvoinen.

Teksti: Ella Luoma

Share