Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

Tule tapaamaan joulupukkia!

MLL joulutapahtuma

Tule tapaamaan joulupukkia Mäkitorpan leikkipuistoon. Kuva: Pinja Hentunen.

Mannerheimin lastensuojeluliiton (MLL) Oulunkylän paikallisyhdistys ry on jo vuosia järjestänyt joulun alla joulutapahtuman alueen lapsiperheille. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään leikkipuisto Mäkitorpan alueella maanantaina 17.12. klo 17.30-19.

Tapahtumaan on tulossa Lions Club Oulunkylän järjestämä Joulupukki ilahduttamaan lapsia. Aina yhtä suositut hevoskärryt ja poniajelu tulevat tänäkin vuonna kyyditsemään lapsia. Paikan päällä on mahdollista jättää kirje toimitettavaksi Korvatunturille ja kaikille kirjeen jättäneille on luvassa pieni yllätys. Kuivin suin ja maha tyhjänä ei tarvitse jäädä joulua odottelemaan, vaan tarjolla on ostettavaksi pientä jouluista purtavaa ja juotavaa. Tonttupolulta löytyy puuhaa koko perheelle ja Oulunkylän Käskynhaltijoiden partiolaiset ovat tänä vuonna auttamassa polun teossa. Lapsille on jaossa pipareita ja makeisia. Tulevasta ohjelmasta tiedotetaan lisää MLL Oulunkylän yhdistyksen kotisivuilla https://oulunkyla.mll.fi/ sekä Facebook-sivuilla MLL Oulunkylä.

Yhdistys käyttää tapahtumista saadut tuotot alueen perheiden hyvinvointiin. Keväällä ja syksyllä järjestettyjen kirpputoritapahtumien tuotoilla järjestettiin Oulunkylän ala-asteella Somesokkelo ja Oulunkylän yhteiskoulun tukioppilaille kurssi tunne- ja vuorovaikutustaidoista. Joulutapahtuman tuotoilla tullaan mm. hankkimaan alueen päiväkodeille ja esikouluille joululahjat.

MLL Oulunkylä toimii vapaaehtoisvoimin. Yhdistys on aktiivinen ja järjestää alueen lapsille harrastuksia, perhekahviloita, isä-lapsi -tapaamisia ja erilaisia tapahtumia. Tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä mukaan joukkoomme. Jos haluat lähteä auttamaan, vaikka tulevaan joulutapahtumaan, niin ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen oulunkylan.yhdistys@mll.fi tai nykäisemällä hihasta yhdistyksen aktiiveja kerhoissa, perhekahvilassa tai tapahtumissa. Heidät tunnistat sinisistä MLL:n paidoista!

Teksti: Sanna Tuovinen

Kuva: Pinja Hentunen

Share