Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Kierrätyskeskus Oulunkylään

Kierrätyskeskus

Porttipuiston kierrätyskeskus Vantaalla. Kuva: Emmi Korhonen.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avasi 20. maaliskuuta uuden kaupan liikekeskus Ogeliin.

Oulunkylän kauppa on Kierrätyskeskuksen toinen ostoskeskusmyymälä. Ensimmäinen perustettiin vuonna 2016 Kontulaan, ja nyt siellä testatut ja hyviksi havaitut ratkaisut saatiin käyttöön myös Oulunkylässä. Myynnissä on pientavaraa, kuten vaatteita, tekstiilejä, astioita ja kirjoja, kodin pienelektroniikkaa sekä askarteluun sopivia kädentaitotuotteita. Löytöjä voi tehdä myös maksutta ilmaistavaraosastolta.

Myymälän yhteyteen tulee tuttuun tapaan tavaroiden lahjoituspiste. Sinne voi tuoda ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia astioita, pientavaroita, vaatteita, kodintekstiilejä sekä kaiken kuntoisia sähkölaitteita. Myymälästä voi myös noutaa Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta ostettuja tuotteita.

Miksi valitsitte myymälän paikaksi juuri Ogelin?
-Haluamme laajentaa myymäläverkostoamme pääkaupunkiseudulla siten, että se palvelee kaikkia asukkaita. Toivomme, että meidät tavoittaa arkisten ja jokapäiväisten kulkureittien varrelta. Näin meillä on helppo ja nopea asioida. Koska meiltä löytyy joka päivä uutta, kannattaa asiakkaan piipahtaa usein käymään. Laajat aukioloaikamme tukevat tätä tavoitetta, ja milloin kivijalkamyymälämme eivät ole avoinna, voi asiakas tehdä löytöjä verkkokaupassamme, sanoo myymälätoiminnan johtaja Kirsi Siitonen.

Oulunkylän kauppa ja tavaran vastaanotto ovat avoinna arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-17.

Teksti: Susan Wilander

Kuva: Emmi Korhonen

Share