Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Urheilu & liikunta, Uutiset

Gnistan julkaisi maaliskuun alussa Pauli Kuusijärven siirron – rakenteilla vahva joukkue

Pauli Kuusijärvi

Pauli Kuusijärvi palaa Gnistaniin. Kuva: Eelis Goebel.

IF Gnistan ja Pauli Kuusijärvi allekirjoittivat maaliskuussa ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

32-vuotias Kuusijärvi palaa Gnistanin riveihin HIFK:sta, jossa mies vietti viisi edellistä kautta kuuluen joukkueen avainpelaajiin Veikkausliigassa sekä Ykkösessä. Viime kaudella Kuusijärvelle kertyi yhteensä 16 ottelua Ykkösen voittaneen HIFK:n paidassa. Gnistania kaudella 2013 Kakkosessa edustanut Kuusijärvi omaa Veikkausliigakokemusta myös Hakan sekä Hongan riveistä.

– Fiilikset sopimuksesta ovat totta kai hyvät ja hienoa palata Ogeliin auttamaan seuraa saavuttamaan tavoitteensa. Omalta kohdaltani on mukavaa aloittaa taas työnteko kentällä joukkueen kanssa sekä tutustua uuteen porukkaan. Ensi kaudelta odotan hiekkalaatikolla tuulettamista ja vahvaa Kipinää, joka pelaa viihdyttävää futista, kertoo Kuusijärvi.

Kakkosen B-lohkossa pelaava Gnistanin on kasaamassa vahvaa joukkuetta jalkeille ensi kaudeksi, sillä Kuusijärven lisäksi Gnistan on talven aikana haalinut riveihinsä muutaman kovan vahvistuksen. Päävalmentaja Roberto Nuccio näkee joukkueen rakennuksen sujuneen hyvin.

– Tänä vuonna valmennus sekä manageri ovat tehneet erittäin hyvää yhteistyötä joukkueenrakentamisessa. Työ on vielä kesken, mutta näyttää siltä, että sarjan alkaessa olemme valmiita taistelemaan voitosta jokaisessa pelissä, kertoo Nuccio.

Gnistan kausi alkaa 4.toukokuuta vierasottelulla porilaista FC Jazzia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Oulunkylän Mustapekka Areenalla 11. toukokuuta Kaapoa vastaan. Kauden 2019 kausikortit myy Tiketti.

Teksti ja kuva: Eelis Goebel

Share