Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Uutiset

Kota Keskuspuistoon – osallistuvan budjetoinnin hake pääsi jatkoon!

Joukko aktiivisia asukkaita on ehdottanut ison n. 32 hengen kodan rakentamista Keskuspuistoon. Kotahanke on edennyt jatkosuunnitteluun kaupungin kanssa. Kotahankkeen etenemistä voi seurata OmaStadi-sivustossa.

Keskuspuiston läheisyydessä toimivat päiväkodit, koulut ja yhdistykset voisivat käyttää kotaa toiminnassaan ja se olisi auki myös esim. alueliikunnan ryhmille.  Keskuspuiston kota on toivottavasti tulevaisuudessa evästelyn ja nuotion ääressä kokoontuvien ulkoilijoiden retken kohokohta ja suoja.

Vapaaehtoisia kotakummeja etsitään pitämään kotaa auki yleisölle viikonloppuisin. Siellä voisi mm. järjestään lauluiltoja, lettukestejä tai luonnonharrastustoimintaa. Kävijöitä odotetaan satoja päivässä. Kota ja sen lähistölle pystytettävä huussi parantaisi puiston palveluita. Asukasyhdistykset, koulut, päiväkodit sekä ulkoilu- ja liikuntajärjestöt sekä ulkoilijat ovat jo innolla mukana.

”Kota Keskuspuistoon” ryhmä toimii FaceBookissa, tervetuloa mukaan.  Suora linkki lisätietoihin: 

Teksti: Susanna Pitkänen

Share