Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Uutiset, Veräjämäki

Ulkokerho muuttaa metsään

ulkokerho muuttaa metsään

Veräjämäen ulkokerho muuttaa metsään. Kuva: Kirsti Ala-lähde

Päiväkoti Perhosen ulkokerho on laulattanut ja leikittänyt Veräjämäen lapsia jo viiden vuoden ajan Perhospuistossa. Tulevana kautena kerho yhdistyy Majavan metsäkerhon kanssa ja samalla uudeksi nimeksi tulee Patolan metsäkerho. Kerho aloittaa toimintansa 12.8.2019 ja toimii maanantaista torstaihin klo 9-11.30/12. Kerho on suunnattu yli 2,5 vuotiaille. Kerho alkaa Pikku-Perhosen pihalta osoitteesta Hirsipadontie 5, josta siirrymme metsän siimekseen ja palaamme taas kerhoajan loputtua päiväkodin pihaan. Päiväkoti Perhosen väistötilat valmistuvat syyskuussa, silloin kerhon kokoontumispaikaksi vaihtuu Jahtivoudintie 3. Kerho toimii pääosin Patolan metsissä.

Tiedossa on luontoleikkejä, liikuntaa, oppimista, tutkimista, seikkailuja sekä erilaisia leikkejä ja lauluja varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa. Kerhopäivän aikana pidetään eväshetki, nautiskellen kotoa tuodut eväät. Kerhon ohjaajilla on pitkä kokemus varhaiskasvatuksesta ja ulkotoiminnasta.

Kerhoon haetaan kerhohakemuksella asiointi.hel.fi tai paperihakemuksella, joita saa päiväkodeista ja leikkipuistoista. Kerho on maksuton

Lisätietoja kerhosta saa varhaiskasvatusyksikkö Majava-Perhosen johtajalta Petrus Väärälältä numerosta 09 310 69955 tai sähköpostitse petrus.vaarala@hel.fi.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kerholaiset!

Teksti ja kuva: Kirsti Ala-Lähde

lastenhoitaja/kerho-ohjaaja päiväkoti Perhonen/ varhaiskasvatusyksikkö Majava-Perhonen

Share