Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Maunula, Uutiset

Pieni panostaa palveluun

JR Rauta

JR Rauta toimii Maunulassa. Kuva: Jauri Varvikko.

JR Rauta tunnetaan Maunulassa palvelevana rautakauppana erityisesti kiinteistöhuollon ammattilaisten keskuudessa. Viime aikoina henkilöasiakkaatkin ovat löytäneet sen enenevässä määrin.

Jorma ja Risto perustivat 28 vuotta sitten JR Raudan. Se toimi alun perin Metsäpurontie 16:ssa, mutta siirtyi nykyisiin tiloihinsa Pakilantie 14:ään Kukkurakaupan lopetettua siellä. Rautakauppa on vaihtanut omistajaa useamman kerran. Reijo Räsänen tuli JR Rautaan ostamaan vasaraa, mutta ostikin koko kaupan 2000-luvun alussa. Kymmenen vuotta myöhemmin rautakauppa siirtyi Hannu Paanaselle ja viime vuoden kesäkuussa Jouni Tanniselle, nykyiselle kauppiaalle.

JR Raudasta löytyvät lvi- ja sähkötarvikkeet perus rautakauppapalveluiden ohella. Lisäksi sieltä voi tilata tarvikkeet esim. suoraan remonttikohteeseen. Henkilöasiakkaille on tarjolla myös pientä remonttipalvelua ja yhteistyökumppaneilta sähkö- ja lvi-palveluita.

Suurten ketjuliikkeiden aikakautena JR Rauta on sinnitellyt sitkeästi Maunulassa. Mikä on rautakaupan salaisuus?

-Palvelu on avainasemassa, Jouni Tanninen kertoo. Pienenkin rautakaupan tulevaisuus voi näyttää hyvältä, kun töitä tehdään iloisella mielellä ja kauppaa kehitetään asiakkaiden etua ajatellen.

Teksti: Susan Wilander

Kuva: Jauri Varvikko

Share