Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

Autoklinikka lapsille

Autoklinikka

Autoklinikka. Kuva: Antti Nikunen.

Oulunkylän kirjasto:

Autoklinikka lapsille 

la 14.12.2019 klo 14:00 – 15:00

Kirjailija-kuvittaja Antti Nikunen pitää autoklinikkaa ja opastaa Urhon ja Onnan avulla auton saloihin. Työpajassa lapset tutustuvat autoihin ja suunnittelevat lopuksi oman suosikkiautonsa. (Antti Nikunen: Autokirja, WSOY.) Työpaja on suunnattu 2-7 –vuotiaille lapsille. Vrum vruuuum, eli tervetuloa!

Työpajan tarjoaa Toukka ry. joka on 2014 perustettu lastenkirjayhdistys. Toukka järjestää lastenkirjatapahtumia ja kirjamyyntiä sekä välittää lastenkirjantekijöiden työpajoja. Tänä vuonna Toukka ry on saanut työpajatoimintaan tukea Wihurin säätiöltä. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Leena Virtanen. Lisätietoja: www.toukka.fi

Teksti: Susan Wilander

Kuva: Antti Nikunen

Share