Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Maunula, Uutiset

Koulukino-sertifikaattia pilotoidaan Maunulassa

Koulukino-sertifikaatti

Krista Kosonen vieraili Maunulan yhteiskoulussa Koulukinotoiminnan puitteissa Kristaa jututtamassa Kaisa ja Elisa.Kuva: Hanna Lempiäinen

Elokuvakasvatus painottuu Maunulassa uuden projektin myötä entisestään.

Maunulan yhteiskoulu ja Helsingin matematiikkalukio (www.mayk.fi) on valittu valtakunnallisen elokuvakasvatusta tukevan Koulukino-yhdistyksen (www.koulukino.fi) pilottikouluksi koulukinokoulu-sertifikaatille. Sertifikaatin tarkoitus on kannustaa kouluja laadukkaaseen elokuvakasvatukseen eri oppiaineissa ja eri kouluasteilla. Pilottikouluvaiheessa testataan sertifikaatin saamiseen luotua kriteeristöä ja hiotaan systeemiä, ennen kuin koulut ympäri Suomea voivat hakea itselleen koulukinokoulun statusta.

Teksti: Susan Wilander

Kuva: Hanna Lempiäinen

Share