Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

Ogeli-live tuo elävän musiikin kirjastoon

Ogeli-live

Ogeli-live Oulunkylän kirjastossa. Kuva: Annika Ilmola

Kiireisen arjen keskellä on hyvä vain istahtaa ja nauttia elämyksestä. Miksi siis mennä omaa lähikirjastoa kauemmas?

Oulunkylän kirjastossa on tuhansien levyjen kattava musiikkiaineisto, sekä nuotti- että tietokirjoja. Aika kuitenkin muuttuu ja nykyään musiikkia kuunnellaan paljon suoratoistopalveluista. Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikkeja kokemuksia myös musiikissa, helposti saatavilla olevassa muodossa, joten aloitimme syksyllä 2019 Ogeli-live illat, jotka ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Ogeli-livessä vaihtuvat artistit esiintyvät arki-iltana kirjaston monitoimitilassa. Artistit on toistaiseksi haalittu erinäisten kontaktien kautta, mukaan on mahtunut niin aloittelevia muusikoita kuin pitkän linjan ammattilaisia. Syksyn esitykset aloitti Skinjobs -yhtye syyskuussa, lokakuussa esiintyi Stadin juhlaorkesteri ja marraskuussa syksyisiä tunnelmia loi Rebekka Holi. Maaliskuussa kuulemme Hanna-Maria Lifländeriä ja huhtikuussa kevään viimeisenä esiintyjänä on Tomi Puukko trio.

Artisteihin pääsee tutustumaan Ogeli-live podcasteissa soundcloud.com palvelussa (https://soundcloud.com/user-628458695), joissa artistit kertovat taustastaan, musiikistaan ja keikoistaan.

Tulevat Ogeli-livet ovat 12.3 ja 16.4 klo 18:00, tervetuloa!

Teksti ja kuva: Annika Ilmola

Share