Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Käpylä, Uutiset

Mustapekka aina auki 14.4. lähtien

Käpylässä sijaitseva K-Supermarket Mustapekka laajentaa aukioloaan ja ryhtyy 14.4. klo 07 alkaen palvelemaan asiakkaitaan ympärivuorokautisesti, viikon jokaisena päivänä. Käytännössä kauppa ei siis mene enää ensi viikon tiistain jälkeen kiinni.

Aukioloaikojen laajentamista on harkittu jo pidempään. Hyvä sijainti lentokentälle johtavan tien varressa tuo osaltaan kaupan luo asiakkaita kaikkina vuorokauden aikoina. Tämänhetkinen poikkeustilanne pisti muutokseen vauhtia.

– Nyt koronaepidemian aikaan koemme, että tarve aukioloaikojen laajentamiselle on erityisen vahva. Ympärivuorokautisella aukiololla pystymme tasapainottamaan asiakasvirtojen ruuhkahuippuja ja kuluttajat pystyvät jatkossa valitsemaan omaan tilanteeseensa parhaiten sopivan kaupassa asiointihetken vuorokauden ajasta riippumatta. Tämä tuo osaltaan helpotusta myös riskiryhmien kaupassa asiointiin. Henkilökuntamme on valikoitunut yövuoroihin vapaaehtoisuusperiaatteella ja olemme rekrytoineet myös uusia, kauppias Jouni Ekholm Mustastapekasta kertoo.

Kaupan palvelutiskit palvelevat jatkossakin arkisin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10-21. Pääosa tavarantoimituksista tulee kauppaan kello 21. Silloin tuodaan lihaa, eineksiä, hedelmiä ja vihanneksia. Kaupassa työskentelee yöaikaan alkuvaiheessa 3-6 ihmistä ja vartija riippuen kellonajasta. Käteisellä ei voi maksaa 23-06 välisenä aikana.

Parkkihallin sisäosat ovat suljettuina kello 22-06. Turvallisuuden takia silloin ainoastaan parkkikannen yläosan Tuusulantien puoleinen sisäänkäynti on avoinna. Yöaikaan auton voi siis pysäköidä vain parkkihallin yläkannelle.

Teksti: Susan Wilander

Share