Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Maunula, Uutiset

Meininkiä Maunulaan

Umpimähkän valtakunta

Umpimähkä on koko perheen musiikkiteatteriesitys. Kuva: Nanna Saarhelo.

Teatteri Rollon järjestämä maksuton tapahtumapäivä tarjoaa meininkiä kaikenikäisille maunulalaisille Maunula-talossa 6.11.2020.
 
Tapahtumapäivän avaa musiikin ja tanssin täyteinen koko perheen teatteriesitys Umpimähkän valtakunta. Valtakunnan hahmot tempaisevat mukaansa kaikenikäiset alamaiset, mutta erityisesti esitys sopii päiväkotikansalle. Esitys nähdään klo 10.00
 
Ikäihmisten iltapäivässä klo 15.00 nähdään esitys Kotia kohti.  Esitys sopii kaikille, jotka ovat joskus joutuneet jättämään kotinsa. Tarinaa kerrotaan laulujen avulla ja yleisön kanssa kommunikoiden. Esitys on kiertänyt vanhusten palvelutaloissa ympäri Suomen.
 
Tapahtumapäivä huipentuu ikärajattomaan iltaklubiin klo 18.00-22.00. Klubin housebandinä toimii Rollon riveissä vaikuttavien muusikoiden orkesteri Narrien Kuninkaat sekä vierailijana Kärtsy For Sale -duo.

Narrien kuninkaat on akustinen trio. Illassa yhtye esittää oman materiaalinsa lisäksi muun muassa Kasevan ja Leevi and the Leavingsin tuotantoa. Waltari-yhtyeen laulajana tunnettu Kärtsy Hatakka esiintyy klubilla Kärtsy for Sale duolla.  Duo esittää illan aikana biisejä mm. Maunula-levyltä. Duon toinen jäsen Sale on Waltarin alkuperäisrumpali. Illan juontajina vilahtelevat Rollon esityksien hahmot Eevaleena Tuulikello & Dj. Rick sekä Vuokko ja Veikko.

Tapahtumapäivän lisäksi Rollon uusi nuorille kohdennettu esitys HALOO – ONX VALOO? saa ensi-iltansa Maunula-talossa lauantaina 31.10. klo 18.00. Esitys on maksullinen.

Teksti: Anne Peippo

Teatteri Rollo on vuonna 1972 perustettu helsinkiläinen ammattiteatteri. Teatteri kiertää koko Suomen alueella kouluissa, päiväkodeissa, kulttuurikeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Esityksiä on vuosittain noin 100 kpl.
 
Lisää tietoa Rollosta ja lipunmyynti HALOO – ONX VALOO? -esitykseen 
www.rollo.fi

Share