Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Pakilat, Uutiset

Pakin talolla TV 5:n Unelmahäät

Vera Richardson

Vera ja Justin Richardson juhlivat häitään Pakin talossa. Kuva: Raimo Rahkamo.

Vera ja Justin Richardson saivat toisensa Pakin talossa kauniina elokuun lauantaina.

Pakin talossa on vietetty monet ikimuistettavat häät. 8.8.2020 jää kuitenkin historiaan yhtenä erityisenä päivänä. Silloin saivat toisensa Vera ja Justin Richardson.

Suomalaisen Veran ja amerikkalaisen Justinin häät taltioitiin ja ne nähdään ensi keväänä Unelmahäät-ohjelmassa TV5:lla. Pakin talon häätilaisuudessa oli 70 vierasta. TV5:llä ohjelman tarkkaa ulostulopäivää ei ole vielä määrätty.

Vera ja Justin tutustuivat toisiinsa nykymalliin internetin kautta. He tapasivat ensi kertaa Washington DC:ssä ja suhde syveni ja johti avioliittoon.

Pari aikoo jäädä asumaan Suomeen. Vera on yhteisöpedagogi ja Justin graafinen suunnittelija. Molemmat toivovat saavansa työpaikat pääkaupunkiseudulta. Justin on alkuperäisiä amerikkalaisia eli Sioux-intiaanien pääheimoon kuuluva haliwa-saponi-intiaani. Hän tekee Suomessa myös myytäviä käsitöitä heimolleen Yhdysvaltoihin.
-Yhdysvalloissa koronatilanne on paha ja terveydenhoitokustannukset tosi korkeat. Suomi tuntuu niin turvalliselta, että haluamme jäädä tänne, Vera Richardson sanoo.

Häämatkan nuoripari haluaa tehdä kuitenkin Yhdysvaltoihin, kunhan korona väistyy.
-Etelä-Carolinassa on ihania uimarantoja ja sinne suuntaamme sitten ja samalla voimme tavata Dustinin perhettä ja sukua, joka ei koronan takia päässyt häihimme, Vera sanoo.

Miksi nuoripari valitsi hääpaikakseen historiallisen Pakin talon?
-Tiesin Pakin talon, koska olen asunut Oulunkylässä. Justin on kotoisin maalta Pohjois-Carolinan Hollisterin 5 000 asukkaan pikkukaupungista ja Pakin talo sopi hyvin hänellekin, Vera sanoo.

Veran mukaan hääpari ja vieraat olivat tosi tyytyväisiä Pakin taloon hääpaikkana: sää suosi, järjestelyt toimivat ja kaikki viihtyivät.
-Erikoiskiitos Eljakselle, Pakin talon vahtimestarille, joka hoiti kaikki asiat tosi hienosti, hän sanoo.

Kuinka nuoripari sitten ilmoittautui Unelmahäät- ohjelmaan?
-Yksi morsiusneidoistamme tunsi ohjelman ja hän vinkkasi, että voisitte ilmoittautua mukaan. Hurma Tuotanto syttyi heti ideaan ja pian sieltä soitettiin takaisin ja pyydettiin mukaan ohjelmaan, Vera kertoo.

Teksti: Esko Lukkari

Kuva: Raimo Rahkola

Share