Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

MLL:n joulun tapahtumasivut auenneet

joulun odotus

Kuva: Pixabay

Tänä vuonna MLL Oulunkylä ei järjestä Koko perheen joulutapahtumaa koronatilanteen vuoksi. Yhdistys haluaa kuitenkin jollakin tapaa tuoda joulumieltä perheisiin myös tänä vuonna. MLL Oulunkylä on avannut juuri Facebookiin tapahtumasivun, jolle laitetaan tietoa erilaisista jouluisista jutuista, joita perheet voivat käydä yhdessä katselemassa ja kokemassa.

Tapahtumasivu löytyy Facebookista nimellä “Joulun odotus Oulunkylässä“.

Yhdistys haastaa alueen perheitä mukaan tempaukseen laittamalla lasten iloksi jotain jouluista ikkunoihin, parvekkeille ja pihoille samaan tapaan kun kevään Etsi Nalle -tempauksessa, jossa perheet saivat kävelylenkeillään etsiä nalleja ja muita pehmoleluja.

Yhdistys on pyytänyt jo muutamaa alueen toimijaa mukaan kampanjaan, mutta lisää tekijöitä ja ideoita otetaan vastaan! Voit  olla yhteyksissä yhdistykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen oulunkylan.yhdistys@mll.fi ja kertoa, kuinka voisit osallistua myös. Yhdistys vastaanottaa eri yhteisöjen ja yritysten ehdotuksia, ainoana toiveenamme on, että tempauksenne jotenkin kohdistuisi lapsiin, nuoriin ja lapsiperheisiin. Voitte siis esimerkiksi koristella tilojanne, jotta perheet voivat käydä ihastelemassa niitä ulkona tai voitte järjestää jotain muuta, jossa on huomioitu vallitseva koronatilanne ja turvallisuus. Yritykset voivat myös tarjota sopivia alennuksia tuotteistaan. Tai mitä vain mieleenne tulee, kaikki ideat huomioidaan!

Tervetuloa mukaan tuottamaan jouluiloa Oulunkylään!

Teksti: Sanna Tuovinen

Share