Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

Luonnon helmassa

Luonnon Helmassa

Luonnon helmassa - Soile Lehdon taidenäyttely Oulunkylän kirjastossa. Kuva: Heini Rinne.

Soile Lehdon taidenäyttely 27.11.2020 asti Oulunkylän kirjastossa.

Soile Lehdon näyttely tuo kasvit ja luonnon kirjaston seinille.
-Joskus kauan sitten keräsin kasveja Helsingin Herttoniemen Viikin pelloilla, Soile Lehto kertoo. Kasvit päätyivät puualustalle tehtyihin kollaaseihin. Lehto joutui yrityksen ja erehdyksen kautta opettelemaan oikean tavan tehdä kollaaseja.

-Rakkaus luontoon on säilynyt, ja olen nyt löytänyt oman tekniikan tässä lajissa. Toivon, että taulut erilaisine väreineen muistuttavat siitä, että tarvitsemme luontoa kipeästi. Olen yrittänyt vangita teoksiini tämän ajan hetken ja luonnollisuuden, Soile Lehto kertoo.

Soile Lehdon oma tarina välittyy taulujen kautta ja pistää miettimään, mikä olisi sinun tarinasi?

Teksti: Susan Wilander

Kuva: Heini Rinne

Share