Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Cafe Amoren herkkuja ogelilaisille jo kolme vuotta

Cafe Amore

Cafe Amoren omistajat Kaspar ja Sisly juhlivat kahvilan kolmevuotista taipaletta työn merkeissä. Kuva: Marja Markko.

Kaspar ja Sisly avasivat Cafe Amoren syyskuussa 2017 kauniiseen siniseen taloon.  Lähistön asukkaat ja ohikulkijat löysivät heti viihtyisän, 50-lukuista tunnelmaa ja musiikkia henkivän kahvilan.  Kakut, piirakat, keitot ja voileivät tehdään edelleen itse alusta alkaen ja sen huomaa kyllä maussa.  Taso on pysynyt hyvänä ja samoin isäntäparin hyväntuulinen palveluasenne.  Muusta henkilökunnastakin huomaa, että he viihtyvät työpaikassaan.  Kasparin mukaan Sislyn ja hänen energiansa tarttuu myös asiakkaisiin.  Se pitää todellakin paikkansa – kahvilasta lähtee aina hyvillä mielin.

Pariskunnan mukaan kaikki on sujunut siten kuin alussa suunniteltiin.  He haluaisivat myös laajentaa, kun konsepti on nyt hyväksi ja toimivaksi todettu, mutta edelle meni hieman toisenlainen projekti.  Perheeseen tulee neljäs tytär ystävänpäivän tienoilla.  Ehkä kahvilan jatkaja.

Ai niin – sain muuten maistiaisia.  Tummasta suklaasta tehdyn mutakakun palan, jossa on mausteena kirsikoita sekä gluteenittoman porkkanakakun palasen, joka näyttää täytekakulta.  Odotukset eivät pettäneet – käykää maistamassa!

Teksti ja kuva: Marja Markko

Share