Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Joulunkylässä rakennetaan joulupuu!

rakenna joulupuu 2020

Haluatko tuottaa jouluiloa alueen vähävaraiselle lapsiperheelle, yksinäiselle tai ikäihmiselle? Oulunkylän seurakunnan diakoniatyö toteuttaa perinteisen Rakenna Joulupuu –keräyksen jo yhdettätoista kertaa. Keräys toteutetaan lahjakorttien ja oikeiden joulukuusien muodossa. Näin varmistamme lahjojen perille pääsyn myös haastavassa koronavirustilanteessa.

Kannustamme tänä vuonna tukemaan erityisesti alueemme pienyrittäjiä. Esimerkiksi kampaamo- tai kahvilalahjakortti ilahduttaa monia lahjan saajia sekä yrittäjiä! Lahjoitukset jaetaan Oulunkylän seurakunnan alueella asuville lapsiperheille, yksinäisille ja ikäihmisille diakoniatyön harkinnan mukaan.

Seurakunnan yhteistyökumppanina toimii myös Oulunkylän yhteiskoulun 7C-musiikkiluokka, joka myy joulukuusia ja toimittaa kuusilahjoitukset perille. Katso tarkat lahjoitusohjeet sekä lahjakorttien että joulukuusien osalta verkkosivuiltamme:

www.helsinginseurakunnat.fi/oulunkylanseurakunta

Teksti:
Laura Lindroos
Johtava diakoni
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Share