Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Oulunkylän interaktiivinen esite ja Vireä idylli

Vireä idylli

Hae Vireä idylli omaksi Oulunkylän kirjastosta! Kuva: Susan Wilander.

Seura julkaisee kaupunginosaa ja seuran toimintaa esittelevän interaktiivisen esitteen: Oulunkylä – hyvä asua ja elää, jonka voi lukea ja ladata kesäkuun alusta lähtien osoitteesta kaupunginosat.fi/oulunkyla/oulunkyla-seura-ry tai https://www.facebook.com/oulunkylaseura. Esitteen on toimittanut JS/Suomi.

Hyvää kesää ja Oulunkylän 100 v. -juhlavuotta!

Nouda kirjalahja

Satavuotisjuhlavuoden kunniaksi Oulunkylä-Seura lahjoittaa oulunkyläläisille ja alueen ystäville kirjansa Vireä idylli, Oulunkylää ja oulunkyläläisiä. Oulunkylän historiasta kertovan, v. 2005 ilmestyneen kirjan voi noutaa ilmaiseksi Oulunkylän kirjaston jakelupisteestä – ole hyvä!

Oulunkylä-Seura

Kuva: Susan Wilander


Share