Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Urheilu & liikunta, Uutiset

Jääkiekkoa Ogelissa koko perheelle!

OKK

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry (OKK) onnittelee 100-vuotiasta kotikaupunginosaa! OKK on perustettu vuonna 1973, joten seura viettää pian omia 50-vuotisjuhliaan.

OKK tarjoaa hyvän harrastuksen hienon lajin parissa alkaen noin 4-vuotiaasta aina varttuneeseen aikuisikään asti.  Joko kilpaillen tai kevyemmissä ryhmissä harrastaen koko perheelle. Mainittakoon, että tarjolla on kiekkokoulu niin aikuisille kuin lapsillekin koulutettujen ohjaajien opetuksessa.

Toimimme suurella sydämellä ympäristöystävällisen kaupunginosakiekkoilun hyväksi. Pääosin tapahtumat ovat Oulunkylän ja Malmin jäähalleissa, mikä vähentää ajomatkoja pääkaupunkiseudun sisällä.

Tarkoitus on jatkossa tiivistää yhteistyötä alueen koulujen kanssa esimerkiksi luistelutaitojen opettamisella koulujen luistelujaksolla tammi-helmikuussa.

OKK ylläpitää yhteistyössä myös Pitäjänmäen Tarmo ry:n juniorijääkiekkotoimintaa. Toimintamme parissa on noin 400 jääkiekon harrastajaa. Mukana on ilahduttavasti monia toisen, ja jo kolmannenkin sukupolven Oulunkylän kiekkokerholaisia. Onpa muutamia NHL- ja liigakiekkoilijoitakin aloittanut peliuransa OKK:ssa.

Nyt alkavan kauden Lapsi-vanhempi -luisteluun ja Leijona-kiekkokouluun voi ilmoittautua seuramme sivuston kautta www.okk.fi.  Lapsi-vanhempi -luistelu on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja Leijona-kiekkokouluun ovat tervetulleita alle 8-vuotiaat tytöt ja pojat.

Sivustolla kannattaa muutenkin käydä tutustumassa monimuotoiseen toimintaamme.

Seuran toiminta-ajatus on kasvattajaseurana edistää liikuntaharrastusta ja kokonaisvaltaista liikunnallista elämäntapaa jääkiekon avulla. Tavoitteena on mahdollisimman monen lapsen, nuoren ja aikuisen jääkiekon pelaaminen ja harrastaminen omien edellytyksiensä ja tarpeidensa mukaan.

Tervetuloa jääkiekon pariin Ogelissa! Myös yhteistyökumppaniksi tai kannustamaan kaukalon laidalle.

Teksti: Eero Eriksson
Puheenjohtaja, Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Share