Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Urheilu & liikunta, Uutiset

IF Gnistanin kausi 2021 – kasvu jatkuu!

Gnistan kuva Mikko Soimakallio

Gnistanin vuosijuhlassa jaettiin seuran kiertopalkinnot. Kuva: Mikko Soimakallio.

IF Gnistanin vuosijuhlaa vietettiin Oulunkylän tekonurmella keskiviikkona 10.11. ja paikalla juhlistamassa kauden 2021 hyviä suorituksia ja onnistumisia oli yli 300 Gnistan-perheen jäsentä.

Kausi 2021 oli jo toinen poikkeuksellinen kausi koronapandemian varjossa ja pääfokus on meillä ollut paljolti sopeutumisessa toiminnan saamisessa pyörimään erilaisten rajoitusten alaisuudessa. Onneksi olemme pystyneet kesästä lähtien toimimaan jo lähes normaalisti, sarjat on pystytty viemään läpi, turnauksia on järjestetty ja Gnistan on menestynyt erinomaisesti aikuisten ja juniorisarjoissa.

Erityisen hienoa on ollut jäsenmäärän voimakas kasvu, Gnistanin jäsenmäärä on kasvanut lähes 200 pelaajalla ja jäseniä on nyt noin 1050. Jalkapallo kiinnostaa nuoria, mutta myös aikuiset ovat löytäneet jalkapallon omaksi harrastustoiminnakseen.

Vuosijuhlassa jaettiin seuraavat Gnistanin kiertopalkinnot, onnittelut voittajille hyvin tehdystä jalkapallotyöstä!

Vuoden pelaaja: Douglas Caé
Vuoden juniori (poika): Jere Kujanpää
Vuoden juniori (tyttö): Sissi Hynninen
Vuoden D-poika: Daniel Kesonen
Vuoden D-tyttö: Lila Eldsbacka
Vuoden valmentaja: Mikke Salonen
Vuoden juniorivalmentaja: Marc Orell
Vuoden joukkue: P2009
Pisaramalja: Niko Tammelin
Jonten pytty: Gnistan P2015
Kipinäperhe: Perhe Tiihonen


Lisäksi jokaisesta ikäluokasta palkittiin seura- ja joukkuepalkinnoilla pelaajia.

IF Gnistan lähtee luottavaisena kauteen 2022. Uutena palveluna Gnistan tarjoaa iltapäiväkerhotoimintaa alueen perheille ja normaaliin tapaan uudet junioriryhmät aloittavat toimintansa. Perheen pienimmille on tarjolla perhefutista ja jalkapallokerhoa, aikuisten harrastetoiminta pyörii ympäri vuoden. Gnistaniin voi aina tulla kokeilemaan pelaamista, jalkapallo on hieno harrastus, liikkuminen ja pelaaminen on kivaa!

Joulumieltä Kipinärahasto -lahjoituksella

Perheiden taloudellinen tilanne vaikuttaa suoraan lapsiin ja nuoriin, jotka pahimmassa tapauksessa joutuvat luopumaan rakkaasta urheiluharrastuksestaan sen kustannusten vuoksi.

IF Gnistan ry perusti vuonna 2013 Kipinärahaston, jonka tarkoituksena on tukea seuran juniorijalkapalloilijoita. Rahaston tavoitteena on korostaa seura- ja yksilötasolla vastuuta nuorten harrastuksesta sekä mahdollistaa yksittäisten pelaajien harrastaminen taloudellisista vaikeuksista huolimatta. Tukipäätökset tekee seuran aikuispelaajista ja valmentajista koostuva paneeli.

Rahasto toimii erillisenä seuran muusta toiminnasta eikä sen varoja voi käyttää muuhun toimintaan kuin rahaston säännöissä säädettyyn tarkoitukseen.

Rahasto saa varansa yksityishenkilöiden, yritysten ja yhteisöjen antamina lahjoituksina. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille! Samalla toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet lahjoittajat.

If Gnistan – Kipinärahasto

Nordea pankki NDEAFIHH

IBAN: FI53 1347 3000 4135 87

Keräysnumero: RA/2020/1552

Teksti: Risto Murto

Kuva: Mikko Soimakallio

Share