Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Blogit, Oulunkylä, Uutiset

Oulunkylä-Seura: Tuleva vuosi on tapahtumia täynnä

Oulunkylä-Seuran logo

Oulunkylä-Seura ry

Edellisessä lehdessä kirjoitin alueemme uusista rakennussuunnitelmista ja nyt niihin on tullut lisää tietoa. Teistä moni varmaankin oli mukana 11.11.2021 kaupungin järjestämässä etätilaisuudessa, jossa esiteltiin Oulunkylän keskustaa voimakkaasti muokkaavat suunnitelmaehdotukset. Kerro Kantasi -palvelussa niitä on tähän mennessä kommentoitu lähemmäs tuhat kertaa ja asian ympärille on perustettu myös oma Facebook-ryhmä nimeltään Oulunkylän kaavoituksen vaikutusryhmä.

Myös Oulunkyläntien suunnitelmat ovat muuttuneet asuntorakentamisen osalta. Seurahuoneen puolella on nyt suunnitelma 500 oppilaan peruskoululle Kirkkoherrantien ja Oulunkyläntien risteykseen. Tien toisella puolella asuinrakentamisen määrää on vähennetty.

Paljon siis tapahtuu lähitulevaisuudessa ja siksi meidän kaikkien tulee pysyä valppaina voidaksemme vaikuttaa vääjäämättä tapahtuvaan lisärakentamiseen, sen sijoitteluun ja muotoon.  Tämän lehden sivuilta löydät lisätietoja suunnitelmien sisällöstä sekä tulevista kaupungin tiedotustilaisuuksista ja suunnitelmien esittelypaikoista.

Vuoden lähestyessä loppuaan olemme seurassa käynnistäneet taas joulukuusimyymälän järjestelyt. Olette kaikki tervetulleita ostoksille 19.12. alkaen Ogelin sisäpihalle! Ja vakiintuneen tavan mukaisesti kuusimyynnin tuotosta ohjaamme ensi keväänä osan stipendeinä Oulunkylän ala-asteen ja OYK:n yläasteen opiskelijoille.

Suunnittelemamme Oulunkylän 100-vuotisjuhlat jäivät siis toteutumatta tänä vuonna, mutta ei niitä haudattu ole. Uusi yritys on ensi vuoden alkukesästä, jolloin toivon mukaan voimme pitää ihan kunnon pirskeet. Sen olemme kyllä kaikki ansainneet!

Myös asukasillan ja jäsenkokousten järjestäminen on jäänyt koronan alle. Olemme siksi siirtäneet perinteisen syyskokouksen ja sen ohessa olevan asukasillan alkuvuoteen 2022. Ilmoitamme ajankohdasta ja sisällöstä tarkemmin seuraavassa lehdessä ja FB-sivullamme sekä myös sähköpostitse jäsenistölle.

Toivotan teille kaikille oikein hyvää joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2022.

Teksti: Marja Markko, Oulunkylä-Seura

Share