Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Raide-Jokerin työt jatkuvat keväällä

Raide-Jokeri

Raide-Jokerin työmaa Oulunkylässä lokakuussa 2021. Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki/Raide-Jokeri.

Raide-Jokerin rakentamista jatketaan Oulunkylän ja Veräjämäen alueella seuraavasti:

Käskynhaltijantiellä ja Oulunkyläntiellä tehdään keväällä katujen pintatöiden viimeistelyjä, kuten asfaltointeja ja viimeisiä kivi- ja vihertöitä. Keväällä aloitetaan myös ajolankojen asentaminen. Kadut valmistuvat kesän 2022 aikana.

Maaherrantien länsipäässä ja keskivaiheilla tehdään kevään tultua päällystys-, kivi- ja vihertöitä. Myös ajolanka-asennukset päästään aloittamaan. Kadun itäpäässä aloitetaan kevään tultua ratatyöt, jonka jälkeen päästään myös pintatöiden (päällystys-, kivi- ja vihertyöt) pariin. Maaherrantien työt valmistuvat kokonaisuudessaan arviolta vuoden 2022 loppuun mennessä.

Veräjämäen puoleiset (eli ns. Larin Kyöstin tien puoleiset) portaat saadaan auki kevään aikana. Tarkempaa aikataulua ei pystytä arvioimaan viivästyneiden kaidetoimitusten vuoksi. Myös toiset portaat saataneen auki kesän aikana, mutta ennen portaiden avaamista Maaherrantien jalankulun ja pyöräilyn reitit täytyy saada valmiiksi.

Tiedot saatu tammikuussa Raide-Jokerin viestinnästä.

Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki/Raide-Jokeri

Share