Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Blogit, Oulunkylä, Uutiset

Blogi: Varttuneita mietteitä

kännykkä postilaatikon edessä miehen kädessä

Kuva: Raimo Anttila.

Toi korona-aika vekslas monen tyypin laiffii tavalla, joka saletisti jää normaaliks jatkossa. Tämmösenä gamlana starbuna oppi koisaan pitempään. Samoin, kun ei ollu hosis mihinkään, niin saattoi lesaa Hesarin ja muutkin postiluukusta ängetyt lehdet ihan lungisti.  Ja bökkereitäkin tuli plugattua aikasempaa viltsimmin. Ainoo surkee juttu oli, ettei voinut treenaa niinsanottuu sosiaalista laiffii. Se teki ainakin mulle pahaa. Ei voinu käydä opastamassa jengii tietsikan käyttöön kirjastossa, ei voinu käydä kuuntelemassa musaa Musatalolla, ei päässy leffaan eikä kaljalle kavereiden kanssa. Ja Gnisun matseissakin sun tartti luudaa jostain aidan raosta jonnekin. Ei päässy vakkari mestalleen. Jos tää nyt tästä selkee, niin mä ainakin lähen baanalle.

Kun tuli lesattuu kaiken laista infoo, niin aattelin skrivaan joistakin snadeista jutskuista, jotka tuli vastaan. Lehdet kerto, että aikanaan maailman paras ravuri Vieskeri delas. Se oli aikanaan tosi kova koni ja finstas ravikuninkuuksia monta. Snadi yksityiskohta stooreissa oli, että se oli pannut alulle reilut 1500 varsaa. Ja kuulemma kamaa on vielä tallella jäissä. Kova jätkä siis vielä delattuaankin.

Suosikkilukemisisani on NiksiPirkat. Siellä sukkabyysien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Joku aika sitten nikseissä oli ohje postilodjun tsekkaukselle. Jos sulla ei satu oleen lodjun nykkelii fikassa, niin pane känny luukusta sisään ja ota foto salamalla. Näin saat tiedon, onks lodjussa postii.

Tosta tulee mieleen ikivanha kikka, jota vorot treenas. Ne pudotti kaljapullon korkin lodjuun. Jos se kolahti, niin lodju oli tyhjä ja jengi todennäköisesti himassa. Jos ei kolahtanut, niin jengi saatto olla reissussa ja ei muuta kuin sorkkarauta fikasta dörtsin rakoon.

Ja vielä telkkarista hiffattua. Mä seuraan yhdeltä maksukanavalta Mestarien liigaa. Siellä kommentaattorit on puettu siisteihin sprigeihin ja jätkillä on skragat kaulassa. Ihan hyvä. Kyllä tyyppi on uskottavampi, jos sillä on siistit kledjut päällä. Käytetyt kledjut tietysti riippuu siitä, mitä sä teet ja duunaat. Jotenkin näkis, että julkkisjengi kiinnittäisi pikkusen enemmän huomiota kledjuihinsa. Jos vaikka sinne sun tänne repsottavat paidankaulukset töllökuvissä vähenis. Toivottavasti futis-studion homma leviää. Vai oonks mä vaan kelkasta tippunu boomeri.

Kun tää stoori tulee ulos, niin on aprillipäivä lähellä. Tarttee lähtee ettiin kuravettä. Hyvää kevään alkua.

Teksti ja kuva: Raimo Anttila
raimo.anttila@kotiposti.net

Share