Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Käpylä, Uutiset

Jouni Ekholm valittu valtakunnalliseen luottamustehtävään

Jouni Ekholm

Kauppias Jouni Ekholm

Yli 20 vuotta Helsingissä K-kauppiasyrittäjänä työskennellyt Jouni Ekholm on valittu K-Supermarket-ketjun johtokunnan varapuheenjohtajaksi sekä valtakunnallisen K-ruokakauppiasyhdistyksen hallitukseen. Luottamustehtävässään hän pääsee tuomaan alueensa kauppiaiden näkemystä koko ketjun kehittämiseen.

Nykyisin kolmea kauppaa Helsingissä luotsaavan Jouni Ekholmin kauppiasura alkoi vuonna 2001 Pasilasta, josta hän siirtyi Tuusulan kautta nykyiseen kauppapaikkaansa K-Supermarket Mustapekkaan Käpylään huhtikuussa 2007. Keväällä 2016 Ekholm otti johdettavakseen K-Market Pikkupekan ja kaksi vuotta myöhemmin K-Market Pikkusiskon.

Teksti ja kuva: STT

Share