Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

MLL:n perinteinen joulutapahtuma jälleen Mäkitorpantien leikkipuistossa

MLL joulu kuva Sanna Tuovinen

MLL joulutapahtuma jälleen 14.12.2022! Kuva: Sanna Tuovinen.

Jo useamman vuoden ajan Mannerheimin lastensuojeluliiton Oulunkylän paikallisyhdistys on järjestänyt alueella joulutapahtuman lapsiperheille. Tänä vuonna joulua päästään toivottamaan tervetulleeksi keskiviikkona 14.12.2022 klo 17.30-19. Tapahtumassa lapsilla on jälleen mahdollisuus päästä tervehtimään joulupukkia ja kertomaan hänelle lahjatoiveista. Lisäksi ohjelmassa on mm. heijastintonttupolku, Oulunkylän VPK paloautoineen sekä poniratsastusta ja hevoskärryajelua. Suolaista makkaraa saa grillistä sekä herkkuja ja lämmintä juomaa buffetista. Lapsille on tarjolla mehua ja pipareita. 

Järjestämällä tapahtumia MLL Oulunkylä kerää myös varoja toiminnalleen. Kerätyillä varoilla yhdistys mm. järjestää kohtuuhintaisia muskareita ja tanssikerhoja vauvoille ja leikki-ikäisille, järjestää viikoittaisen perhekahvilan Leikkipuisto Mäkitorpassa, jakaa alueen ala- ja yläkouluissa Tsemppari-stipendejä sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Mahdollisuuksien mukaan yhdistys on myös vuosien aikana mm. kustantanut yläkoulun Tukari-koulutuksen, kustantanut Somesokkelon alakoulussa sekä ostanut alueen päiväkodeille musiikkikirjoja.

Joulutapahtuma, kuten muutkin Oulunkylän MLL:n tapahtumat järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisiimme kuuluvat ahkerat yhdistyksen hallituslaiset, jotka loihtivat vuosittain tämänkin iloisen tapahtuman perheiden iloksi. Jos olisit halukas liittymään joukkoomme, ja pohtimaan erilaisia tapahtumia ja toimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille, niin ota meihin yhteyttä. Tietoa yhdistyksestämme löytyy nettisivuilta https://oulunkyla.mll.fi/.

Tule mukaan juhlimaan kanssamme!

Teksti ja kuva: Sanna Tuovinen, MLL Oulunkylä

Share