Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Uutiset, Veräjämäki

Alepa avautuu maaliskuussa Veräjämäessä

Alepa kuva Kukka Kaarina Korkeaoja

Veräjämäen Alepa. Kuva: Kaarina Kukka Korkeaoja

HOK-Elanto avaa maaliskuussa Alepa-myymälän Veräjämäessä. Uusi ruokakauppa sijaitsee viistosti Oulunkylän asemaa vastapäätä osoitteessa Larin Kyöstin tie 10.  Alepan matala liikerakennus on Asunto Oy Helsingin Länsmannin yhteydessä.

Alepa-ketjun ryhmäpäällikön Marko Lumppion mukaan Veräjämäen Alepa avataan 9. maaliskuuta klo 10. Liike on auki maanantaista perjantaihin klo 6.30 – 23, lauantaisin klo 8 – 23 ja sunnuntaisin klo 9 – 23.

S-market liikekeskus Ogelissa jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. S-marketia huomattavasti pienemmästä pinta-alastaan huolimatta uuden Alepan tavoitteena on olla alueen asukkaille varteenotettava ruokakauppa, Marko Lumppio toteaa. Lisäksi Veräjämäen Alepa tarjoaa vaikkapa liikennevälineestä toiseen siirtyville mahdollisuuden ostaa nopeasti take away -lounastarpeita sekä kuumia ja kylmiä juomia, jotka myymälässä sijoitetaan kassojen lähelle.  Nopeaa ostamista edesauttavat palvelukassojen ohella myös automaattikassat.

Liikkeen viereen tulee kolme autopaikkaa asiakkaille. Raide-Jokerin pysäkit sijaitsevat aivan myymälän vieressä.

Liikkeestä voi ostaa HSL:n kertalippuja ja siellä voi ladata matkakortteja. Pinta-alan pienuudesta johtuen Veräjämäen Alepaan ei tule pakettipalveluita.

Teksti ja kuva: Kaarina Kukka Korkeaoja

Share