Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Maunula, Uutiset

Maunulan maja on jälleen auki!

Maunulan maja kuva Susan Wilander

Kuva: Susan Wilander

Maunulan majalla aloitti maaliskuun alussa Haltialasta tutun Wanhan Pehtoorin yrittäjän uusi kahvila. Jenni Seppälä-Sahravuo jatkaa edelleen myös Haltialan suositussa kahvilassa. Maunulan maja on auki ke-su klo 11-18. Maunulan maja on rakennettu vuonna 1914 ja sitä on ylläpitänyt vuodesta 1960 Helsingin latu.

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna majalla oli runsaasti asiakkaita tutustumassa uuden kahvilan tarjontaan. Uusi yrittäjä on antanut oman ilmeensä myös sisustukselle ja kahvilassa voi nyt rentoutua myös mukavissa nojatuoleissa istuen. Tarjolla on laaja valikoima leivonnaisia, munkkeja unohtamatta.

Teksti ja kuva: Susan Wilander

Share