Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Oulunkylän nuorisotalo – 30 vuotta kulttuuria ja nuorisotyötä

Oulunkylän Nuta kuva Teija Tarkkinen

Nuoriso-ohjaajat Esa Suominen ja Emmi Kalliokoski suunnittelivat viime kesänä toimintaa Oulunkylän yhteiskoulun 7. luokan ryhmäytyksiin. He ovat myös mukana toukokuun juhlissa kertomassa kävijöille Ogelin nutan toiminnasta. Kuva: Teija Tarkkinen

Syksyllä 2023 Oulunkylän nuorisotalo, työväenopisto ja kirjasto täyttävät 30-vuotta. Juhlat pidetään toukokuussa, 5.5. kutsuvieraille ja 6.5. avoimien ovien tapahtumana, Ogelin nutan kaikkien käyttäjien kanssa.

Juhlaa suunniteltaessa arkistoista löytyi Oulunkyläinen lehti 23.10.1993, jossa oli juttu vasta perustetusta ja kauan odotetusta Ogelin nuorisotalosta Nuotasta. Samassa lehdessä oli juttu myös graffitimaalauksesta ja niihin kielteisestä suhtautumisesta. Moni asia onkin muuttunut 30-vuoden aikana, nuorisotyössäkin. 30-vuotis juhlien ohjelmassa onkin graffitimaalausta, järjestöjen esittäytymisiä, näytöksiä, bändien ja artistien esityksiä, sekä keskustelua, naposteltavaa ja yhdessä oloa.

Tervetuloa kaikki muistelemaan ja fiilistelemään menneitä aikoja, nauttimaan tämän päivän toiminnasta ja tutustumaan tulevaisuuden suunnitelmiin.

Terveisin Ogelin nutan ohjaajat
Tatu, Jukka ’Pippuri’ ja Esa

Share