Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Metsälä, Oulunkylä, Uutiset

Perinteinen kokoperheen kevättapahtuma huhtikuun 23. päivänä

Lionsien kevättapahtuma kuva Lions

Metsälän Lions-Klubin Kevättapahtuma jälleen Mäkitorpantien leikkipuistossa 23.4.2023. Kuva: Metsälän Lions-Klubi

Metsälän Lions-klubi järjestää odotetusti kevättapahtuman Oulunkylän Mäkitorpan leikkipuistossa sunnuntaina 23. huhtikuuta klo 11 – 14. Tapahtumassa on asiaa ja viihdettä koko perheelle. Lapsille on esim. temppurataa, ongintaa, ketjunheittoa ja ilmapalloja. Kaikille maistuvat tietysti makkarat, letut ja kahvilan antimet. Paikalla olivat viimevuonna VPK, partiolaiset ja biojätteiden käsittelyä koskevaa neuvontaa.

Tapahtumalla on viihteen ja asian lisäksi myös varojenkeruun tarkoitus. Lions klubi jakaa 100% kertyneen tuoton avustuksina. Poikkeuksellisena aikana apua suunnattiin viime vuonna runsaasti ukrainalaisille: mm. kaksi generaattoria pääsi joulun välipäivinä tuottamaan valoa Sumyn kaupungin esikoululle. Pääosa avustuksista suunnataan oman alueen tarvitsijoille ja tukea ovat saaneet mm. nuoret urheilijat kilpailukuluihin, sekä koululaiset avustusten ja stipendien muodossa – myös Oulunkylässä.

Tämän vuoden kevättapahtuman sisältö on mukavasti työn alla, joten paikallisten yritysten ja yhteistyökumppanien ideat ovat tervetulleita.

Teksti ja kuva: Metsälän Lions-klubi

Yhteydenottolomake LC Helsinki Metsala

Share