Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Oulunkylän kyläjuhlat 17.6.2023

Oulunkylä päivä

Oulunkylä-päivän kyläjuhlat 17.6. 23. Kuva: Sannaleena Loukkalahti os. Lapinoja.

Oulunkylän perinteiset kyläjuhlat vietetään tänä vuonna lauantaina 17.6.2023. Tervetuloa juhlimaan klo 11-20. Luvassa on monenlaisia esityksiä ja toimintaa Oulunkylän alueella ja eri toimijoiden tiloissa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tarkemmat tiedot musiikki- ja kulttuuritarjonnasta, Oulunkylä tutuksi -kiertokävelyistä, sekä tapahtuma-aikataulut päivittyvät ennen juhlaa Oulunkylä-Seuran Facebook-sivuille ja tulevat myös paikallismainostukseen – seuraa esimerkiksi kirjaston ilmoitustaulua.

Tervetuloa mukaan juhlimaan yhdessä!

Jos sinulla on esitys tai haluat osallistua juhlaan jollakin tavalla, ota yhteyttä Oulunkylä-Seuraan: oulunkylaseura.info@gmail.com tai laita viesti FB-sivun kautta.

Teksti ja kuva: Sannaleena Loukkalahti os. Lapinoja, Oulunkylä-Seura

Share