Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Vaikuta Oulunkylän turvallisuuden kehittämiseen

Oulunkylä-Seuran logo

Oulunkylä-Seura ry

Oulunkylä-Seura valmistelee yhteistyössä Helsingin Pelastusliiton kanssa syksyllä 2023 toteutettavaa arjen turvallisuuden koulutustilaisuuksien sarjaa. Syksyn osuuden avaa Helsingin kaupungin valmiuspäällikkö Kaarlo Haario. Hän on lupautunut mukaan avaamaan kaupungin näkökulmaa kaupunginosan turvallisuuteen ja keskustelemaan asukasyhdistyksen merkityksestä paikallisen yhteisön turvallisuuden kehittämisessä. 

Tilaisuudet toteutetaan loka-marraskuussa 1-2 tunnin kokonaisuuksina, ja käsiteltävät teemat valitaan oulunkyläläisten ilmaiseman kiinnostuksen pohjalta. Voit vaikuttaa koulutuskokonaisuuden toteutukseen ja sisältöön vastaamalla asukaskyselyymme Arjen turvallisuus ja osallisuus.

Kysely on auki keskiviikkoon 31.5.2023. Jatkotoimet ja tarkempi aikataulu suunnitellaan siihen mennessä saatujen vastausten perusteella.  

Linkki kyselyyn löytyy Oulunkylä-Seuran kotisivuilta ja Facebookista mm. Oulunkylä-Seuran omilta sivuilta sekä Oulunkylän ilmoitustaululta. Halutessasi pääset kyselyyn seuraavan linkin kautta: https://forms.gle/9SmSq8rZgXkHkcuK7 

Teksti: Pekka Rintala, Oulunkylä-Seura

Share