Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Tämä lehti on sinua varten!

lehden kansi

Kuinka paljon luet lehtiä ja mikä niiden merkitys sinulle on? Koska luet tätä tekstiä, olet tarttunut ainakin yhteen paikallislehteen, Oulunkyläiseen. Lehtien lukeminen ei kuitenkaan ole enää monelle itsestään selvää. Etenkin paperilehtien lukijakunta vähenee vuosi vuodelta. Toisaalta näemme, miten Oulunkyläiset katoavat nippujakelupisteistä jo päivässä. Kysyntää siis riittää vielä.

Oulunkyläisen missiona on kertoa paikallisista tapahtumista ja asioista, myös niistä, jotka ovat liian pieniä isompien lehtien sivuille. Lehti elää ja hengittää lukijoidensa kanssa, joten tärkeintä meille lehden tekijöille on palvella lukijakunnan tarpeita. Siksi haluaisinkin kysyä sinulta, mitä mieltä olet Oulunkyläisestä?

Miten saisimme lehdestä vielä paremman ja houkuttelevamman lukijoillemme. Mistä aiheista haluaisit lukea Oulunkyläisestä? Kiinnostavatko sinua eniten paikalliset uutiset, kantaaottavat kolumnit, oman kylän yritysten esittely, tiedot paikallisista tapahtumista vai jokin aivan muu asia.

Palautetta tulee lehteen aina silloin tällöin, mutta nyt pyydän sitä erityisesti – ruusuja ja risuja, kiitos! Kerro mistä pidät lehdessä eniten ja mistä vähiten. Mikä puuttuu kokonaan ja mikä on aivan turhaa. Kaikki mielipiteet ovat tervetulleita.

Mistä kanavista luet lehteä mieluiten – paperisena, näköisdigilehtenä vai lehden nettisivuilta? Mitä mieltä olet lehden ulkoasusta, formaatista ja ilmestymisajoista?

Voit lähettää palautteen suoraan minulle: swilander@hotmail.com tai antaa sitä lehden Facebook-sivuilla.

Hyvää syksyn alkua ja mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Teksti: Susan Wilander

Share