Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Italialaista jäätelöä Oulunkylässä

Jäätelövaunu Ape Gelato

Ape Gelato. Kuva: Susan Wilander

Oulunkylässä Mäkitorpantien leikkipuiston tienoilla on viime vuosina ollut ilahduttavan usein erilaisia liikkuvia ruokamyyjiä tarjoamassa herkkujaan. Ape Gelato on yksi näistä ja tarjoaa maistuvia italialaisia jäätelöitä ja espressoa (ja niiden yhdistelmää affogatoa, nam!) kolmipyöräisestä ape piaggio -kulkuneuvosta. Tällaisia pieniä jäätelövaunuja on käytetty italiassa jo vuodesta 1948 ja nyt niitä kiertää Helsingissäkin viisi kappaletta. Ape Gelato valmistaa jäätelöä tuoreista raaka-aineista pienissä erissä ja hiilineutraalisti. Jäätelövaunun seuraavat pysähdykset Oulunkylässä voit tarkistaa instagramista: apegelato.

Teksti ja kuva: Susan Wilander

Share